
Een recept dat zoet fruit gebruikt als smaakmaker en bron van koolhydraten.
Ingrediënten:
- 150 gram havermout
- Vanillepoeder
- 75 ml amandel of kokosmelk
- Kokosolie
- 10 Ontpitte dadels
- 50 gram amandelen
- 2 eieren
- 150 gram blauwe bessen of andere bosvruchten
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng 150 gram havermout met een snufje vanillepoeder.
- Voeg hier 75 ml amandel of kokosmelk en 3 el gesmolten kokosolie aan toe.
- Vermeng in een blender 10 ontpitte dadels, 50 gram amandelen en 2 eieren.
- Roer ook dit mengsel door de havermout.
- Voeg ten slotte 150 gram blauwe bessen of andere bosvruchten toe.
- Schep het mengsel in een bakblik, druk goed aan en zet een half uurtje in de oven.
- Laat geheel afkoelen voor je de repen snijdt. Je kunt ze vervolgens ook goed invriezen!